En ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan jatkuvan kiireen takia. Aika on mennyt yrityksen perustamisessa, yrittäjäkoulutuksessa, datanomin opinnoissa ja sitten on ollut myös se ns. oma elämä elettävänä.

Nyt ollaan siinä vaiheessa, että sijoituskissamme Kamila on parin viikon päässä lasketusta ajasta. Saas nähdä montako palleroa neiti pyöräyttää! Masu on jo iso ja jännittää kovasti montako pentua noin pienestä kissasta voi oikein tulla. Binchu on ottanut Kamilan raskauden todella raskaasti. Nimittäin ruoan suhteen. Ihan vain sympatiasta Binchu on päättänyt kasvattaa mahansa samoihin mittoihin kuin Kamila. ;-)

Anja ei ole siihen junaan hypännyt, vaan neiti on laiha kuin nälkävuosi verrattuna maukuihin.

Huomenna mennäänkin Anjan ja Binchun kanssa Pohkikseen näyttelemään. Toivotaan Beelle kahta sertiä ja Anjalle hyviä arvosteluita nuorten luokassa. Bee on saavuttanut kolme sertiä, joten jos kaks saadaan niin enää 2 on mahdollista saada Suomesta. Eli Kamin mammaloman alkaessa on myös muilla kissoilla lomaa näyttelyistä. Jatkoa siihen seuraa kesällä kun pennut on vieroitettu.

Anja on ainoa, joka koukkaa myös CFA:n riveissä 13.-14.3. Helsingissä. Kokeillaan tuota toistakin organisaatiota ihan vain huvin ja urheilun vuoksi.