Meillä on vintin portaat täynnä koiran- ja kissanruokaa! Leluja ja kuppeja pursuaa laatikosta ja muutamia oheistuotteita on eksynyt myös mukaan. Innolla odotan että saan isän kanssa rakennettua vintin pikkukamariin hyllyt ja nostettua tavarat omille paikoilleen. Sitten ne pitää hinnoitella ja laittaa huoneen seinille koristusta. Lelukoirat pääsevät kaikki hyllyille viihdykkeeksi.

Mutta ennen tätä kaikkea ihanaa järjestelyä ja organisointia pitää suorittaa se kamalin; huoneen raivaus. Sinne on kolmen asuinvuoden aikana kertynyt tavaraa valtavasti ja tavaramassa täytyy siirtää vintin puolelle säilöön. Inhoan tuollaista työtä joten voitte kuvitella kuinka paljon sijaistoimintaa olen keksinyt kahden päivän aikana. Joskus se on kuitenkin tehtävä ja mitä pikemmin, sen nopeammin saan oman myymäläni alkuun.

Ensi viikolla soitan tiedusteluja pakastelihoista ja -luista, jos saataisiin niitäkin myyntiin. Muutakin tavaraa olen katsellut, mutta aika näyttää tuleeko niitä kaupattavaksi.

Omille eläimille 1st Choice on maistunut hyvin. Kissat oli ystävällisesti iskeneet kyntensä 10 kg:n säkkiin niin, että lattialla oli aamulla n. ½ kiloa ruokaa kasassa....kiitoksia vain, kyllä minä siivoan.... :-(