Ihmisotus ei ole kirjoitellut pitkään aikaan yhtään mitään, se onneton on vain käyttänyt aikaansa Vip Storen ja Avonin kimpussa. Kuinka se on kehdannut jättää kisumisut melkeinpä kahdestaan, kun koko ajan on koneella laatimassa jos mitäkin mainoksia ja ilmoituksia. Hyi sitä!

Binchu on toipunut aivan erinomaisesti leikkauksesta ja karvat alkavat olla jo entisellään vatsa-alueella. Binchu on myös muuttunut sen verran, että ruokaa pitäis saada koko ajan ja vaikka säännöstely on aloitettu, tuntuu että pentuparka vain pulskistuu. Eilen ihmisemo jo ajatteli ettei kehtaa viedä koko kissaa näyttelyyn, tuomari pian nauraa meidät ulos salista. Nyt taas näyttää ettei mustasavussamme ole mitään vikaa! Ehkä neitoseen kerääntyy nestettä tai jotain.

Eilen Binchu kyllä veti pohjat törttöilyssä! Olin viattomasti päiväunilla kun miesotus huusi: "Binchu, hyi!". Pakkohan se oli nousta katsomaan mitä siellä tapahtuu. Nousin ylös ja kysyin mitä siellä tapahtuu ja vastaus oli: "Binchu pissaa pyykkikoriin". Se piti nähdä ja pääsin keittiöön kun näin miehen tuijottavan vessaan päin: "Se pissaa aina vain!". Hyvin miehinen tapa suhtautua. Ei kyllä saatu selvyyttä miksi Binchu päätti pissata ihmisemon t-paidan päälle. Ennen ei ole  vastaavaa tapahtunut. Eikä muuten sen eilisen jälkeen, vaan laatikko on rapissut normaalisti.

Kamila on ollut ekan kerran juoksulla! Meidän pikku-Kamila, vauveli, minikisu, mamman mussukka, pienoinen.... Vaikea uskoa, mutta kyllä. Ensin piti hätääntyä että onko tämä normaalia, mutta omistaja rauhoitteli että onhan Kamila jo puolen vuoden. Sitä vain ei tajunnut itse laskea. Eikä sitä usko todeksi. Nämä kissalapset kasvavat niin nopeasti että aivan surku. :(