En saa sivuja näkymään. Vanhojen sivujen linkit näkyvät, mutta eivät toimi kun en poistanut ensin linkitystä, ja uudet eivät näy lainkaan! XP

Uusi kisumisu tulossa viikon tai kahden päästä!!! Englannista tulee suuren ja vellovan meren yli lentokoneen kyydissä pieni mau-neiti, Kamila. Annika tuottaa Englannista tämän mau-tyttösen uudeksi siitoskissaksi ja meidän perheellä oli onni päästä sijoitusvanhemmiksi! Kävi miten kävi, Kamila tulee Keski-Pohjanmaalle ennen juhannusta, joten täällä on oikein kunnon juhlaviikonloppu! Binchu ei ehkä ole niin onnessan kuin me, mutta tottuu kyllä pikkusiskoon ja onhan Kamilasta sitten seuraa kun ihmisväki on jossain välissä pois kotoa.

Kuvia minulla ei vielä ole, ei tietenkään kun Kamila on vielä niin kaukana, mutta laitan heti kuvan kun neiti pääsee kotomaahan.

Kysymys: naukuuko kissa englanniksi? Ymmärtääkö Binchu siskoaan? Pitääkö ihmisemon puhua kahta kieltä ruokkiessa ja leikkiessä: "Hyvä Binchu, very good, Kamila"? Voiko stressata enää tyhmempiä asioita? Mikseivät kysymykset lopu? Mistähän saisi jäätelöä....?