Meillä oli ihana päivä! Me käytiin Kivisessä Binchun kanssa, tietenkin Mikko oli mukana ja Hellu haettiin väliltä kyytiin kanssa. Äiti laittoi ruokaa kun vietiin tavaraa sinne ja nyt on todella huono olo... Olikohan ruoka pilaantunutta vai söinkö vain liikaa?

Binchu nauttii seikkailuista pihalla ja sisällä. Välillä hän intoutui oikein juoksemaan "jäniksenloikkaa", niin että ihmisemo sai tehdä kaikkensa pysyäkseen valjastetun kissalapsensa perässä. Paras paikka oli taas hiekkainen, mansikkamaan välit olivat katettu hiekkaseoksella ja sitä oli aivan ihana näppäillä! Siinä oli tietenkin Binchulla loistava ulkohuussi ja pitihän sitä "lannoittaa" avuksi kun oltiin kerran kylässä. Hienosti Binchu peitti jälkensä; valtava kasa hiekkaa jäi merkiksi siitä että neiti "lainasi" mansikkamaata vessaksi. Kukaan ei varmaan aavista mitään.... Tukittu

Nyt Binchu on nukkunut kohta viis tuntia, oli sen verran poikkeuksellinen ja riemukas päivä. Binchu muuten kiipes ekaa kertaa puuhun! Ensin hän hyppäsi runkoon muutaman sentin korkeuteen kiinni kaikilla neljällä raajalla, sitten ihmisemo nosti hänet oksalle ja vau mikä fiilis! Binchu oli korkealla (ainakin metrin korkeudessa) ja teroitti vähän kynsiään runkoon. Ei hän kuitenkaan itse uudestaan kiivennyt, oli niin paljon kivempaa pomppia ruohikossa.

Ja miten otsikko sitten liittyy tähän mihinkään? Ei mitenkään, se nyt sattuu olemaan se elokuva joka tulee ykköseltä just nyt.