Siivous, tuo kissojen riesaksi kehitetty arkinen askar, jonka kruunaa se kamala laite, pölynimuri. Binchu (tai muutkaan) eivät voi ymmärtää, miksi ihmeessä pitää ottaa se punainen laite esille, kytkeä se päälle ja antaa sen valtavan metelin vallata talon. Ja sitten sitä lykitään ympäri taloa niin, että kissa-parka saa juosta ympäri taloa etsien piilopaikkoja.

Kun se kammotus sitten sammutetaan, sitä on syytä käydä näppäämässä muutaman kerran varmuuden vuoksi, jos se vaikka yhtäkkiä herää siitä. No, Binchu selvisi emännän suursiivousvimmasta kunnialla ja imuri sai tuta kissan kynnet siivouksen jälkeen kostona.

Leikkiminen olikin aivan ihanaa kun lattialla ei ollut mattoja lainkaan! Ja kuinka paljon kissalapsi saa ajettua leluja sohvan alle, tämä kuuluisa kysymys. Vastaus on: 3 hiirtä, 1 rotta, leikkitikku, kilikellonaru-hökötys ja rajaton määrä karkkipapereita, foliopalloja ym. Siitä se riemu repesi kun oikeat lelut heitettiin kaikki keskelle lattiaa ja neiti syöksyi niiden kimppuun! Kissa luisui pitkin paljasta lattiaa ja nautti silmin nähtävästi kun matot eivät hiljentäneet tahtia.