Ihmisemo otti vaahtokylvyn ja Binchu oli tapansa mukaan lattialla kyttäämässä kylpijää. Ja tavan mukaan, Binchu sai oman vaahtopalleron. Harmi kun kylvyssä ei ole tapana ottaa kuvia (sehän olisi perverssiä...), Binchu on todella mainion näköinen kun hän näppii vaahtopalleroita. Ne ratisevat pikkutassuun niin kivasti ja vaahto poukkoilee joka suuntaan. Se on kuitenkin vähän ärsyttävää, kun se vaahto jää kiinni varpaisiin, eikä se maistu kovin hyvältä. Joka kerta pitää vain kokeilla uudestaan ja uudestaan, aina se on yhtä hauskaa. Kylpyyn Binchu ei tahdo, vesi ei ole neidin lempielementti.

Hauska tilanne oli kuuluisassa Nojatuolissa, kun ihmisisä istui tapansa mukaan siinä. Syliin kiipesikin Rami, toinen isoista kissoista, ja Binchu jäi rannalle ruikuttamaan. Alkuun hän makoili vieressä sohvalla ja kärvisteli isolle kissalle. Pikkuhiljaa hän kuitenkin hiipi ihmisisän hartioille ja kuvitteli olevansa paremmassa asemassa ylempänä. Toisin kävi, neiti sai poistua takavasemmalle kun Rami voitti sähinäkilpailun. Tukittu

-------------------------

Ihmisemo kävi tänään taas eläinhoitolalla tekemässä vapaaehtoisena päivävuoron. Oli mukava kun pääsi hoitamaan kissoja ja koiria ja varsinkin niitä neljää pentua! Elli-kissa synnytti neljä pentua jonkin aikaa sitten ja nyt pennut ovat varmaan viikon, parin ikäisiä. Pentujen silmät eivät ole vielä auki. He olivat aivan ihania! Kaksi kilpikonnanväristä (suurin osa valkoista) ja kaksi valko-oranssiapentua. Seuratkaa ilmoittelua Kokkolan Eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta, niin pääsette osallisiksi ihaniin kissalapsiin!