Suoritimme tänään uuden punnituksen. Saimme tulokseksi komeat 2,1 kg! Binchu on kasvanut viime punnituksesta sitten 400 grammaa, aika hyvin.

Serpentiinit oli Binchun mielestä ihania vähän aikaa, sitten ne ei enää kiinnostaneet. Keräsin ne tänään pois maleksimasta. Kiipeilytelinekin jouduttiin siirtämään uuteen paikkaan kun vanha joulukaktus ei saanut olla lainkaan rauhassa. Uusi paikka on sohvan vieressä ja ruoka maistuu samaan tapaan, vaikka teline siirrettiin.

Mennään tässä vielä ulkona käymään kun pääsee tämän koneen kimpusta. Binchu linnoittautui taas läppärin ja allekirjoittaneen vatsan väliin. Meillä on aika ahtaat tunnelmat tässä, mutta kyllä tämä onnistuu, onhan tätä jo harjoiteltu vähän aikaa.

-----------------------------

Käytiin Binchun kanssa ulkona ja enää ei mamoiltu sen vähäsen vertaa mitä viikko sitten! Nyt mentiin mamman perässä pitkin pihanurmikkoa (tai siis viimevuotista nurmikkoa...). Kierrettiin oma talo ja käytiin roskiksella nuuskimassa merkkejä. Sitten yritettiin tunkea sisään kivikasaan, mutta jostain syystä ihmisäiti ei innostunut siitä. Outoa. Päättämätön

Binchu ei pelännyt edes koirien haukkumista, ehkä hän näki että koiruuseläimet ovat häkissä ja vaaraa ei ole. Täytyy taas antaa neidille kaikki kunnia; itse en ehkä uskaltais lähteä jos olisin noin pieni, hajut  on outoja, kuuluu kauhea haukkuminen ja tuuleekin. Mutta meidän Binchu onkin paras!