Binchu oli tänään ekan päivän yksin kotona, kun isäntäväki oli töissä. Oli tainut neiti nukkua koko päivän, kun virtaa oli enemmän kuin laki salli kotiin palatessa. Asiaa oli niin mahdottomasti ettei huutamisesta tuumannut tulla loppua ja leikkiä olisi voinut vaikka kuin. Harmi vaan että mamma kärsi päänsärystä ja joutui ottamaan päiväunet. Binchu yritti saada nousemaan ylös sähgystä ja leikki vieressä höyhenhuiskulla. Julmasti vain ajettiin pentu pois migreenipotilaan luota ja oli tyydyttävä isännän sylissä maleksemiseen.

Nyt sitten nukutaan sylissä, koira nukkuu vieressä. Tutustuminen perheen muihin eläimiin on siis edistynyt erinomaisesti. Binchu ja Manu ovat jo "nenitelleet" hieman, vähän Binchu vielä sähisee isolle koiralle ja Manu väistää kuuliaisesti. Poika-parka on saanut nenilleen kissalta niin monesti ettei ota enää riskiä.

Isot kissat ei Binchusta piittaa silloin kun ne käy sisällä. Binchu murisee ja on muka niin isoa, mutta ei nämä "vanhukset" korvaansa lotkauta.

Haettiin Binchulle uus lelu, tuollainen pallo jossa on jonkun elukan "häntä" kiinni. Se pallo pyörii patterin voimalla eikä jää kiinni mihinkään pöydän alle. Ajateltiin jättää se huomiseks tänne rullaamaan olkkariin niin Binchulla on ajettavaa.